דני ליבנה, מנכ"ל אובליגור, הוא מומחה בענף הסדרי החוב ובעל היכרות מעמיקה עם תהליך הסדר חוב . עם ניסיונו הרב, ליבנה מספק תובנות חשובות לגבי השלבים הכרוכים בביטול חוב.
ליבנה מסביר כי תהליך הסדר חוב מתחיל בהערכה יסודית של מצבו הכלכלי של הפרט. הערכה זו כרוכה בניתוח גובה החוב, הכנסות הפרט, הוצאותיו וגורמים רלוונטיים נוספים. על ידי הבנת הנסיבות הייחודיות של הלקוח, אובליגור יכולה לפתח תוכנית הסדר חובות אישית.
משא ומתן להסדר חוב
השלב הבא, לדברי ליבנה, הוא ניהול משא ומתן עם נושים בשם הלקוח. צוות המומחים של אובליגור עוסק בתקשורת ישירה עם הנושים כדי לבקש תנאי פשרה נוחים. משא ומתן זה עשוי להיות כרוך בהפחתת הסכום הכולל שחייבים בו, הורדת שיעורי הריבית או שינוי תוכניות התשלום כדי להפוך אותם לניתנים יותר לניהול עבור הלקוח.
לאחר שהושג הסדר פשרה עם הנושה, ליבנה מסביר כי אובליגור מסייעת לסיים את הסדר חוב . זה כרוך בדרך כלל בקבלת הסכם רשמי הקובע שהחוב הוסדר.
לאורך כל תהליך הסדר חוב, ליבנה מדגיש כי אובליגור מעניקה תמיכה וליווי שוטפים ללקוחות. צוות המקצוענים של אובליגור מסייע לאנשים לנווט במורכבות התהליך, ומבטיח שכל התיעוד הדרוש מתויק כהלכה ושזכויות הלקוח מוגנות.
תמיכה בעת הסדר חוב
ליבנה מדגיש גם את חשיבות התמיכה לאחר הסדר חוב . לאחר הסדר החוב, אובליגור מסייעת לאנשים בהחזרת היציבות הפיננסית שלהם. זה עשוי להיות כרוך במתן הדרכה לגבי שיטות פיננסיות אחראיות, מתן שירותי ייעוץ אשראי וסיוע ללקוחות לבסס בסיס איתן לעתיד הפיננסי שלהם.
לסיכום, דני ליבנה, כמנכ"ל אובליגור, מפרט את תהליך הסדר חוב כהיבט מכריע בשירותים הניתנים על ידי אובליגור. באמצעות הערכה יסודית, משא ומתן עם נושים וסיוע בהשלמת ההסדר, שואפת אובליגור לפטור יחידים מעומס החוב. באמצעות תמיכה וליווי שוטפים, אובליגור מסייעת ללקוחות בבנייה מחדש של האשראי שלהם ובהשגת יציבות פיננסית לטווח ארוך.